Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Наведена редакція є актуальною
остання редакція 01 січня 2020 року (надалі Політика).
Вам перезвонить?
Політика захисту персональних даних

Загальні положення

Сайт, що розташований за посиланням https://pechatiua.com, включаючи всі його внутрішні сторінки, належить компанії "ПечатіЮа" (надалі "Адміністрація"), яка зареєстрована та діє згідно чинного законодавства України. Враховуючи те що Сайт компанії ПечатіЮа є загальнодоступним, як для громадян України, так і для громадян інших країн (надалі "Користувачі"), дана політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі "Політика") є актуальною і відповідає чинним вимогам ЗУ та Європейським директивам.

Основною метою Політики - є інформування "Користувачів" про можливості збору, розкриття , використання інформації, яка може бути отримана або надана ними при відвідуванні Сайту. В той же час, ми з повагою ставимось до конфіденційності та персональної інформації яка була надана будь-якою особою під час відвідування (використання) Сайту і прагнемо забезпечити усі умови захисту такої інформації, створюючи максимально комфортні умови для будь-якого Користувача.

Ця Політика може бути застосована до суб’єкта персональних даних (далі Користувача), який отримує інформацію з Сайту (або ознайомлюється), заповнює форми та передає особисті данні Адміністрації Сайту. В той же час, ми збираємо лише найнеобхіднішу інформацію, задля забезпечення роботи Сайту та/або надання відповідних сервісу/послуг але з відому та на добровільних умовах, виключно за згоди Користувача, який свідомо надає такі дані.

Інформація про збір даних від Користувача

Кожен Користувач має право вільно і без обмежень на перегляд (ознайомлення) інформації (сторінок) Сайту. При цьому, Користувач автоматично надає Адміністрації Сайту доступ до такої персональної інформації:

  • - Ip-адреса Користувача;
  • - перелік відвіданих сторінок Сайту;
  • - cookie-файли;
  • - Дата, браузер, перелік та час перебування на Сайті;

Також, слід зауважити, що Адміністрація, в жодному разі не збирає (та не отримує) інформацію, до якої ЗУ встановлені певні вимоги. Наприклад, (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних») - це інформація про релігійні переконання, світогляд, расове або етнічне походження, генетичні данні та інше...

Враховуючи відсутність реєстраційних форм на Сайті, для перегляду, ознайомлення або отримання відповідної інформації з сторінок Сайту, потреби в отриманні реєстраційних даних Користувача (e-mail, прізвище/Ім'я тощо) - немає.

За для забезпечення своєчасного та якісного надання послуг, Сайт компанії "ПечатіЮа" містить різноманітні "онлайн-форми", які (за такої необхідності) можуть бути використані Користувачем Сайту. При цьому, Користувач Сайту, добровільно (за власним бажанням та повністю усвідомлюючи) заповнює відповідні поля (онлайн-форми) та передає конфіденційну інформацію. В свою чергу, Адміністрація Сайту зобов’язується використовувати отримані дані безпосередньо за для надання відповідних послуг (замовлених таким Користувачем). При цьому, далі вважаємо такого Користувача - Замовником.

Отримана від Замовника інформація може містити:

  • - ПІБ та іншу персональну інформацію;
  • - Контактну інформацію;
  • - Адресу доставки;
  • - Документи або інформацію про юридичну або фізичну особу-підприємця;
  • - інші данні, документи чи інформація, надані Замовником в добровільному порядку.

Компанія "ПечатіЮа" зобов’язується використовувати надану Замовником інформацію виключно за для забезпечення виконання замовлених ним послуг.

Взаємодія з Третіми особами (що до можливої передачі персональних даних)

Данні директиви, правила та правовідносини, стосовно конфіденційності та захисту персональних даних, не поширюються на дії (та/або використання такої інформації) третіми особамиі. Треті особи (які, за згодою Замовника або Користувача) збирають (та/або отримують) відповідну інформацію, керуються власною Політикою конфіденційності. Рекомендуємо ознайомитись з відповідними директивами Політики конфіденційності Третіх осіб, перед передачею будь-яких персональних даних.

Отримана інформація Адміністрацією, від Користувача або Замовника, використовується лише в рамках передбачених умовами цієї Політики, або для виконання умов надання відповідних послуг (за попередньою згодою Замовника) та не передається іншим сторонам (далі Третім особам), окрім випадків передбачених ЗУ, за згодою суб'єкта персональних даних або інших умов, передбачених в цій Політиці. Звертаємо Вашу увагу, що передача певної інформації Третім особам можлива у випадках, коли Замовник зазначив (добровільно погодився і/або вказав при замовлені, в телефонному режимі або листом) необхідність передачі такої інформації. Наприклад, для виконання послуг доставки замовлених послуг, яка забезпечується окремими компаніями (організаціями або кур'єрськими службами). Під "певною інформацією" вважаються лише ті данні, які необхідні за для забезпечення надання таких послуг (наприклад, доставки). Зазвичай, це:

  • - Місто, відділення кур'єрської служби (або адреса);
  • - ПІБ отримувача;
  • - Телефон отримувача;
  • - Вартість наданих послуг (в разі необхідності оплати "при отриманні" такого замовлення);
  • - інші данні на передачу яких суб’єкт таких даних дав згоду;

Яка інформація може бути використана або розкрита автоматично?

Адміністрація, за для забезпечення вправної роботи Сайту, використовує де-які сторонні сервіси (далі Сервіс). Наприклад, Google Analitics, Ucoz, Yandex. Робота цих Сервісів направлена на аналіз, дослідження, відвідувань та реєстрацію інтернет-запитів, з метою подальших корегувань Сайту, аналізу та внесення відповідних змін, в яких є попит у Користувачів. Застосовані Сервіси отримують інформацію, яка обробляється анонімно і згідно політики конфіденційності таких сервісів (наприклад http://www.google.com/policies/privacy). При цьому, персональний аналіз (ідентифікація Користувача або Замовника) не проводиться. В той же час, компанія "ПечатіЮа" не передає жодну іншу персональну (анонімну) інформацію, отриману від Користувача або Замовника.

Використання технології Cookies

Cookie (далі "Кукі") - текстові файли (простіше сказати - нотатки), в яких браузер Користувача (або Замовника) обмінюється інформацію з сервером Сайту. Далі, користуючись Сайтом, браузер може використовувати такі данні (наприклад, для автоматичного заповнення форм, або зберігання раніше наданої інформації) в рамках цього Сайту.

Сучасні технології Кукі доволі безпечні, та дозволяють зробити повторне відвідування сайту більш комфортним (наприклад, зберігаються персональні налаштування, інформація про розмір шрифту, історія перегляду сторінок та інше).

Враховуючи відсутність рекламних та інших аналогічних сервісів на Сайті, аналіз подальшої активності Користувача або Замовника на інших сайтах не проводиться. Також, на Сайті не застосовуються реєстраційні форми та форми платіжних систем, а отже, потреби в збереженні паролів, номерів кредитних карток та іншої платіжної інформації Користувача - немає.

Кукі - є стандартним доповненням (налаштуванням) для повноцінної і безперебійної роботи Сайту, які використовуються більшістю інших сайтів в інтернеті. Кукі є не обов'язковим, його роботу можна заборонити у налаштуваннях Вашого браузеру. Але, в цьому разі, не гарантується стабільна робота Сайту і певні функції можуть бути недоступні. З іншого боку, найприйнятнішим варіантом може бути видалення Кукі після відвідування Сайту (у налаштуваннях Вашого браузеру).

Що до захисту інформації

Адміністрація Сайту з повагою і особливою відповідальністю відноситься до питання захисту персональних даних. При цьому, вживаються усі можливі наявні, як технічні, так і адміністративні заходи за для запобігання ризику втрати або незаконного доступу (розголошення) відповідної інформації.

Робота Адміністрації Сайту і підприємства ПечатіЮа в цілому, побудована таким чином, що кожен співробітник отримує лише необхідну йому інформацію за для забезпечення тих чи інших вимог Користувача або Замовника. Наприклад, контактною інформацією володіє консультант-оператор, ідентифікаційні данні, надані Замовником, використовуються дизайнером при підготовці зразків і т.д. Усі зразки печаток, штампів та інші файли, надані Замовником - архівуються і зберігаються певний час під паролем на зовнішньому сховищі лише обмежений час. Усі інші зразки, включаючи листування та контактну інформацію - видаляємо кожного тижня. Отже, окремої бази клієнтів (Замовників чи Користувачів), якою може заволодіти Третя особа, чи навіть співробітник компанії - ми не маємо.

Ми докладаємо максимум зусиль і робимо усе можливе за для забезпечення відповідного виконання умов цієї Політики та збереження Конфіденційної інформації Користувача або Замовника. Однак, незважаючи на всі заходи та докладені зусилля, Адміністрація Сайту не гарантує безпеку (захист) від можливих загроз, які можуть з’явитись поза межами впливу Адміністрації або компанії ПечатіЮа в цілому.

Неповнолітні

Враховуючи особливе ставлення що до безпеки персональних даних, Адміністрація Сайту звертається до батьків з проханням проведення відповідних бесід із дітьми. Питання безпеки персональних даних одне із найважливіших, особливо для неповнолітніх, оскільки вони можуть не мати певного досвіду чи бути менш обізнаними в області ризиків, наслідків та своїх прав стосовно такої інформації. Враховуючи напрямок Сайту, та діяльність компанії ПечатіЮа, інформація яка розміщена на сторінках Сайту не передбачена для використання її особами, які не досягли повнолітнього віку.

Основні права суб'єкта персональних даних

Сайт компанії ПечатіЮа є територіально необмеженим та відповідає загальним положенням про "Захист персональних даних". Ваші права, як суб'єкта персональної інформації, врегульовані ЗУ (Про захист персональних даних» № 2297-VI), ми навели основні основні положення, з якими рекомендуємо ознайомитись. Отже, в разі сбіру персональних даних громадян України або громадян Європейського союзу, суб'єкт персональних даних має право:

  • - отримати інформацію що до умов надання доступу до таких даних і інформацію яка може бути передана (розкрита) третім особам;
  • - на доступ до своїх персональних даних;
  • - знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • - отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • - пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • - на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • - звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • - застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • - вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • - відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • - знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • - на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки;

Загальний регламент про захист персональних даних:

  • - право на доступ (отримання підтвердження факту обробки суб'єкта персональних даних);
  • - право на виправлення (Користувач або Замовник має право на виправлення наданої ним інформації)
  • - право на обмеження обробки персональних даних;
  • - право на мобільність даних;
  • - Користувач або Замовник має право, на власних підставах, в будь-який час - проти оброблення наданих ним персональних даних;

Контактна інформація для зв'язку з Адміністрацією сайту (компанії ПечатіЮа)

Для вирішення будь-яких питань, пов'язаних із роботою Сайту або обробкою персональних даних Користувача (чи Замовника), зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом:

  • - поштова скринька info@pechatiua.com;
  • - телефон +38 044 229-25-39;

також, Ви можете звернутись особисто або надіслати листа до відділення (філії), згідно з адресами компанії, які наведені на сторінці https://pechatiua.com/blog/

Можливі зміни

Враховуючи постійні зміни, як у Законодавстві, так і у сфері стандартизації, розвитку..., Адміністрація Сайту лишає за собою право внесення відповідних змін (доповнень) до даної Політики конфіденційності.


Заказать изготовление сейчас




Дополнительная информация